Termeni si Conditii

Folosirea și utilizarea în orice fel a acestui website presupune și implică acceptarea într-un procent de 100% a Termenilor și Condițiilor.

Serviciile prezentate pe acest website sunt disponibile persoanelor majore ( care au împlinit deja vârsta de 18 ani ), însă și celor minore, cu acordul părinților sau al unui tutore.

StartLiving.ro este proprietarul acestui website și își rezervă orice drept de modificare a Termenilor și Condițiilor fără a notifica utilizatorii. Continuarea folosirii informațiilor disponibile pe acest website reprezintă acceptarea Termenilor și Condițiilor care au fost modificate.

Drepturile și obligațiile utilizatorilor

 • Utilizatorii au dreptul de accesa și utiliza în uz informativ informațiile prezente pe acest website, atât timp cât respectă Termenii și Condițiile.
 • Toate informațiile care apar aici se află sub protecția dreptului de autor. Așadar, utilizatorii nu au dreptul de a copia, modifica sau folosi aceste informații, indiferent care ar fi motivul, fără acordul scris din partea autorului.

StartLiving.ro își rezervă dreptul de a bloca accesul oricărei persoane pe acest website și la serviciile oferite, cu o notificare în prealabil.

 • Bob Moawad

  Cea mai buna zi din viata ta este aceea in care decizi ca viata ta iti apartine tie. Fara scuze si pretexte. Fara cineva pe care sa te poti sprijini, baza sau pe care sa-l poti acuza. Darul este al tau- este o uimitoare calatorie- si numai tu esti responsabil pentru ceea ce traiesti.Aceasta este ziua in care viata incepe cu adevarat.

 • Jacque Salome

  Pastram in noi urmele a numeroase situatii neincheiate. De-a lungul vietii am adunat in noi rani cauzate de violentele, umilintele, deceptiile si frustrarile pe care le-am suferit. Si tocmai aceste violente interne intretin, mentin deschise ranile accumulate pe parcurs si sunt cauza suferintelor prezente, suferinte care uneori revin atat de brusc si atat de violent, incat ne surprind.

 • Ursula Sandner

  Unele dintre cele mai dificile si mai importante decizii pe care le iei in viata ta este sa stii ce anume sa pastrezi si la ce sa renunti. Daca iti tii energia blocata in lucruri, oameni sau situatii care te impovareaza sau iti aduc suferinta, nu vei mai avea loc pentru ceea ce iti aduce implinirea si fericirea pe care le meriti. Alege intelept