Tânjim după iubire
Înainte să ne dorim iubirea celorlalţi trebuie să ne răspundem la întrebarea De ce? .... ne este frică de singurătate, trebuie să ne confirme altcineva că merităm să fim iubiţi, vrem să aparţinem cuiva, sau sub presiunea „iubirii” să avem pe cineva doar pentru noi?

Tu eşti capabil să oferi iubire necondiţionată, fără să-l schimbi pe celălalt sau să-i ceri să trăiască doar pentru tine?

Ne învătăm copii să ne iubească, ne învăţăm soţii/soţiile cum să ne iubească, le cerem celor din jur să ne iubească conform aşteptărilor noastre şi când suntem dezamăgiţi aruncăm vina pe ceilalţi.

Iubirea sinceră începe cu şi de la tine. Când o să reuşeşti să oferi iubire în jurul tău, inclusiv celor pe care îi placi mai puţin (şef, soacră, vecini etc) o să creezi deschiderea de a fi iubit.

Când o să te iubeşti pe tine mai întâi de toate nu o să-ţi mai fie frică de singurătate, de abandon, de trădare.... pentru că o să ai încredere în tine.... iar atunci când o să te iubeşti şi o să ai încredere în tine şi alţii vor putea face asta.

Iubirea este dăruirea fără a aştepta ceva în schimb, fără ataşament.... este liberă şi necondiţionată şi se aplică tuturor.
 

Iubiţi mult şi fără aşteptări.....