Servicii


Cine esti ?

De ce ti-e frica ? 

Ce te motiveaza ? 

De ce faci ceea ce faci ? 

Care este visul tau ? 

Ce vei face acum ? 
Toti avem un vis, un scop si trebuie sa-ti antrenezi gandirea ca sa-l faci sa devina realitate.
In ultima clipa a vietii, ne dam seama ca am fi putut face mai mult decat am facut... putem sa avem regrete sau putem sa fim impacati ca am facut tot ce ne-am dorit. 
Pana atunci mai este o sansa sa analizezi ce vrei cu adevarat.

Acum este timpul sa actionezi pentru visul tau!

  • Bob Moawad

    Cea mai buna zi din viata ta este aceea in care decizi ca viata ta iti apartine tie. Fara scuze si pretexte. Fara cineva pe care sa te poti sprijini, baza sau pe care sa-l poti acuza. Darul este al tau- este o uimitoare calatorie- si numai tu esti responsabil pentru ceea ce traiesti.Aceasta este ziua in care viata incepe cu adevarat.

  • Jacque Salome

    Pastram in noi urmele a numeroase situatii neincheiate. De-a lungul vietii am adunat in noi rani cauzate de violentele, umilintele, deceptiile si frustrarile pe care le-am suferit. Si tocmai aceste violente interne intretin, mentin deschise ranile accumulate pe parcurs si sunt cauza suferintelor prezente, suferinte care uneori revin atat de brusc si atat de violent, incat ne surprind.

  • Ursula Sandner

    Unele dintre cele mai dificile si mai importante decizii pe care le iei in viata ta este sa stii ce anume sa pastrezi si la ce sa renunti. Daca iti tii energia blocata in lucruri, oameni sau situatii care te impovareaza sau iti aduc suferinta, nu vei mai avea loc pentru ceea ce iti aduce implinirea si fericirea pe care le meriti. Alege intelept