Nu accept provocări virtuale

Am învățat să trăiesc, am învățat să iubesc, am învățat să nu judec și să accept oamenii așa cum sunt, am învățat să mă bucur dar și să plâng clipele, am învățat că uneori pur și simplu trebuie să stai pe loc și alteori să alergăm și să luptăm.

Am învățat să apreciez oamenii când sunt în viață. Am trăit durerea bolii celor dragi, lupta alături de ei dar și pierderea.

Nu accept provocări de a fi alături de bolnavii de cancer în virtual, am acceptat în realitate acum 6 ani la dublu, am luptat, uneori am fost epuizată, am zâmbit pentru încurajare și am plâns pe ascuns, am gândit pozitiv și am crezut în miracole dar am învățat și când să accept renunțarea.

Încă mai cred în miracole și gândirea pozitivă chiar dacă o lupta a fost pierdută acum un an, doar credința și speranța te pot ajuta să mergi mai departe și să te bucuri de viață.

Învățați și voi să acceptați oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele…. Ne-am învățat să-i desconsiderăm când sunt în viață și să-i numim eroi când nu mai sunt printre noi.

La ce folos atâta îndatorire față de morți când nu știm să sărbătorim viața.
Alina B.