Burlacii fără „vină”
Să vedem câte tipuri de burlaci există: Burlacul bun la toate care îşi plânge de milă că la părăsit femeia (scorpia) în ciuda bunătăţii lui.

Burlacul care a pierdut femeia vieţii lui, iubirea adevărată şi e de părere că nu se mai poate îndrăgosti niciodată, cred şi eu pentru că o să se gândească mereu ce minunată era aceea care probabil dacă ar fi rămas lângă el ar fi devenit „nenorocita de nevastă”.

Burlacul de 50-60 de ani care în ciuda amprentei timpului lăsate pe trupul său se consideră tânăr şi sexi şi chiar demn pentru o femeie între 25 si maxim 40 de ani şi asta în condiţiile în care nu exceleaza nici în domeniul financiar.

Burlacul misogin, convins că nu există femeia ideală pentru el şi aşa că mai bine le ia la rând până se epuizează stocul din raza lui de acţiune, dar nu stă mai mult cu niciuna ca nu care cumva să înceapă să simtă ceva şi să-şi dea seama că s-a înşelat.

Burlacul fraier care nu găseşte nici o femeie pentru că toate sunt pitzipoance şi umblă numai după bani şi maşini, nicidecum că el nu ştie cum să vorbească şi să se poarte cu o femeie. Burlacul inteligent care e sătul de tipe care nu ştiu să poarte o conversaţie dar nu se gândeşte că el le atrage şi le caută doar pe cele dotate mai mult fizic decât intelectual. Burlacul frustrat care aruncă în toate părţile că toate femeile sunt frustrate, proaste, nu sunt în stare să înţeleagă cuvintele lor subtile.... nişte pitzipoance.... de ce?

Pentru că el se consideră perfect, e cel ce nu greşeşte niciodata şi ştie tot. Cert e că indiferent din ce categorie fac parte, burlacii ajung la un moment dat să se sature de singurătate, de alergat după una şi după alta sau de relaţii artificiale. Şi ce fac? Tot ce au făcut până acum, aşteaptă să apară aleasa şi probabil să le dea cu ceva în cap să-i trezească şi să le spună că ea e.

Dacă nu vreţi să vă vindecaţi, eu vă spun BAFTĂ.