Autenticitatea

A fi cine suntem cu adevarat si a nu ne teme sa fim astfel in fata celorlalti este o calatorie care nu se incheie niciodata. Aceasta calatorie presupune eliberarea de conditionarea parentala, sociala, culturala si de convingerile si opiniile pe care le-am acumulat. In acelasi timp, consta in eliberarea de teama: teama de esec, teama de a parea prost, de a fi diferit, teama de ce ar putea gandi ceilalti, teama de a fi respins si multe altele.

Cu ajutorul unui coach poti invata sa faci un pas inapoi si sa devii un observator detasat, ceea ce duce la stapanire de sine si aduce o mare forta personala si incredere in sine. 

Cand ajungem la cine suntem cu adevarat, atingem o stare foarte puternica, lipsita de temeri, autentica si constanta, pe care foarte putini oameni o ating fara sa fi investit profund in propria lor dezvoltare.

Coach-ul poate declansa in orice moment constientizarea si responsabilitatea si iti aduce beneficiul de a fi tu insuti sau cine esti cu adevarat in cea mai mare parte a timpului.

Pentru o viata autentica Alina B.